Menukaart
Oud Hollands gezellig met moderne twist
Groot assortiment speciaal biertjes
Elke 2 maanden nieuwe gerechten
Het menu
Onze specialiteiten
Vooraf
Borrelhapjes
Visplankje met rilette van makreel, paling en zalm op toast
€14,75
Aaltjes borrelplank: rauwe ham, crudite, kaas, Amsterdams zuur en kruidendip
€12,75
Bitterbal (per stuk)
€1,10
Kreeftkroket (per stuk)
€1,80
oudekaasstengel (per stuk)
€1,10
vegetarische bitterbal (per stuk)
€1,10
Brood
Ons Brood wordt door bakkerij Muhl gebakken met volkorenmeel van de molen de Vriendschap, trippel bier van Wispe en een snufje Van Houten cacao. Wij serveren het brood met roomboter en tuinkruidendip
€6,50
Voorgerechten
Limburgse Uiensoep gegratineerd met oude kaas
€8,50
Romige pompoensoep met pompoenpitten en pompoenolie
€9,00
Zacht romige burrata van hollandse buffels met tomaten olie, balsamico dressing, dun gesneden boeuf tomaat en focaccia
€12,50
Pastei van filodeeg gevuld met gekruide kip, ei, amandelen en een snufje kaneel
€14,00
sashimi van Hamachi met een creme van bloemkool, gerookte amandelen, druiven en een limoen-mayonaise
€14,50
mozaiek van ossenhaas met krokante spek, hazelnoot, frisee salade en een pittige mayonaise met piment d’espelette
€15,00
Hoofdgerechten
Aaltjes hoofdgerechten worden geserveerd met een klein bordgarnituur, maar zonder bijgerechten. Bijgerechten kunt u gezellig delen met uw gezelschap, hierdoor eet u alleen wat u echt lekker vindt.
Vis
Op de huid gebakken doradefilet met geconfijte tomaat, verschillende bereidingen van venkel en venkelsaus
€23,50
vis van de Dag
dagprijs
Vlees
Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië met
huisgemaakte atjar en cassave kroepoek
€19,75
aaltjes tournedos met kastanje paddenstoelen, puree van aardappel en truffeljus
€32,50
supplement: gebakken eendenlever €7,50