Menukaart
Oud Hollands gezellig met moderne twist
Groot assortiment speciaal biertjes
Elke 2 maanden nieuwe gerechten
Het menu
Onze specialiteiten
Vooraf
Borrelhapjes
Visplankje met rilette van makreel, paling en zalm op toast
€14,50
Aaltjes borrelplank: rauwe ham, crudite, kaas, Amsterdams zuur en kruidendip
€12,75
Bitterbal (per stuk)
€1,10
Kreeftkroket (per stuk)
€1,75
oudekaasstengel (per stuk)
€1,10
vegetarische bitterbal (per stuk)
€1,10
Brood
Ons Brood wordt door bakkerij Muhl gebakken met volkorenmeel van de molen de Vriendschap, trippel bier van Wispe en een snufje Van Houten cacao. Wij serveren het brood met roomboter en tuinkruidendip
€6,00
Voorgerechten
Limburgse Uiensoep gegratineerd met oude kaas
€8,50
Romige bloemkoolsoep met kruidenolie en crumble van hazelnoot
€8,50
krokante geitenkaas met veldsla, radijs, gekarameliseerde walnoten en sinaasappeldressing
€12,50
dungenseden lamsham met aardappelsalade, doperwtencreme, schuim van Amsterdamse ui en kersendressing
€14,00
mozaik van tonijn en zalm met wasabimayonaise, wakame salade en dashi bouillon
€14,50
smeuige steak tartaar met krokante Reypenaar balletjes en truffelmayonaise
€14,00
Hoofdgerechten
Aaltjes hoofdgerechten worden geserveerd met een klein bordgarnituur, maar zonder bijgerechten. Bijgerechten kunt u gezellig delen met uw gezelschap, hierdoor eet u alleen wat u echt lekker vindt.
Vis
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met verschillende bereidingen van artisjok en barigoulesaus
€23,50
vis van de Dag
dagprijs
Vlees
Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië met
huisgemaakte atjar en cassave kroepoek
€19,50
aaltjes tournedos met brioche, courgette en bordelaisesaus
€32,50
supplement: a la Rossini met gebakken eendenlever €6,50