Menukaart



Het menu
Onze specialiteiten

Vooraf
Borrelhapjes
Visplankje met rilette van makreel, paling en zalm op toast
€14,75
Aaltjes borrelplank: rauwe ham, crudite, kaas, Amsterdams zuur en kruidendip
€12,75
Bitterbal (per stuk)
€1,10
Kreeftkroket (per stuk)
€1,80
oudekaasstengel (per stuk)
€1,10
vegetarische bitterbal (per stuk)
€1,10
Brood
Ons Brood wordt door bakkerij Muhl gebakken met volkorenmeel van de molen de Vriendschap, trippel bier van Wispe en een snufje Van Houten cacao. Wij serveren het brood met roomboter en tuinkruidendip
€6,50
Voorgerechten
Limburgse Uiensoep gegratineerd met oude kaas
€8,50
pittige mosterdsoep met uitgebakken spekjes en creme fraiche
€9,00
Zacht romige burrata van hollandse buffels met sinaasappel, pompoenpitten, honing-mint dressing en focaccia
€12,50
supplement: serranoham €2,50
Aaltje’s wildragout onder een krokant dakje van bladerdeeg
€14,50
Tartaar van gamba met gepekelde zalm, emulsie van selderij en bisque dressing
€15,00
hertencarpaccio met krokante boerenkool, geraspte Reypenaer, pijnboompitten en walnotendressing
€15,50
Hoofdgerechten
Aaltjes hoofdgerechten worden geserveerd met een klein bordgarnituur, maar zonder bijgerechten. Bijgerechten kunt u gezellig delen met uw gezelschap, hierdoor eet u alleen wat u echt lekker vindt.
Vis
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met structuren van wortel, gepofte rijst en wortelsaus
€23,50
vis van de Dag
dagprijs
Vlees
Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië met atjar en cassave
€20,50
aaltjes tournedos met portobello, groene asperges en kalfsjus
€32,50
supplement: gebakken eendenlever €7,50