Je eigen menu samenstellen
 live muziek mogelijk

Zelf versieren naar eigen idee

Een (z)aaltje  afhuren

Het zaaltje van Aaltje

Achter in het pand heeft Aaltje een zaaltje. Deze ruimte is ingericht in de sfeer van het Café-Restaurant en is geschikt voor verschillende doeleinden zoals:
Een besloten diner
Een bruiloft
Borrels en feestavonden
Zakelijke bijeenkomsten

Uniek in Weesp!

Voor het definitief reserveren van het zaaltje hanteert Aaltje huur of een minimale besteding. Dit bedrag hangt af van de grote van de groep, het tijdstip en de dag.
Deze informatie kunt u bij uw reservering opvragen.
Bij het gebruik van de zaal kunt u kosteloos gebruik maken van de beamer, scherm, audio en microfoon en er is livemuziek ook mogelijk.

Besloten diners

Voor besloten diners tot 50 personen kunt u perfect terecht in ons zaaltje. De ruimte heeft een aparte bar waar
u gezellig een aperitief kunt nuttigen alvorens aan tafel te gaan. U kunt kiezen uit één van onze groepsmenu’s
of er voor kiezen met de chef-kok een menu op maat te maken. Het is eventueel mogelijk om het diner te
ondersteunen met een livemuzikant of gebruik te maken van onze apparatuur voor beeld en geluid.

Bruiloften

Uw bruiloft is bij ons in goede handen! We kunnen voor uw huwelijksdiner de tafels dekken met wit linnen en zilver bestek. Onze chef-kok stelt samen met u een exclusief huwelijksmenu samen van meerdere gangen. Natuurlijk mag u het zaaltje naar eigen idee versieren in het thema van uw huwelijksdag. Eventueel kunnen we voor u een middagprogramma met taart en bubbels verzorgen op het Stadhuis van Weesp, in de romantische Theetuin of op iedere andere door u gekozen locatie. Wij denken graag met u mee om van de belangrijkste dag van uw leven een bruiloft te maken die uw gasten zich nog lang als zeer geslaagd zullen herinneren.

Borrels & Feesten

Voor feesten er partijen kan Aaltje omgetoverd worden tot ware feestbestemming. Denk aan bedrijfsfeestjes, verjaardagen, een jubileum of gewoon zomaar omdat u zin heeft in een feestje met vrienden en familie. Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren!

Als de tafels en stoelen aan de kant gaan kunnen er in onze zaal tot 100 gasten gezellig borrelen of uitbundig dansen. Er zullen dan statafels geplaatst worden en eventueel zal er voor passende verlichting gezorgd worden. Het is mogelijk om met uw eigen apparatuur draadloos in te loggen op ons netwerk. Hierdoor geniet u van uw eigen favoriete muziek. Ook kunt u, via onze beamer, een film of foto’s aan het gezelschap tonen. Eventueel is het mogelijk om een podium op te stellen voor live muzikanten.

Vergaderingen & Presentaties

Ook zakelijk kunt u bij ons perfect terecht. We kunnen een opstelling maken met een lange tafel, de tafels in blokvorm zetten of de stoelen in een theateropstelling. In alle opstellingen heeft u goed zicht op het podium en het projectiescherm. U kunt met uw eigen laptop inloggen op ons draadloze netwerk en zo gebruik maken van onze moderne faciliteiten voor beeld en geluid. Natuurlijk verzorgen we tijdens de vergadering koffie en thee met huisgemaakte boterkoek of truffels en mineraalwater. Tussendoor kunnen we u een passende lunch serveren of naderhand een ontspannen diner in ons Café-Restaurant of op het zonnige terras.

nl_NLDutch