Groepsdiner

Oud Hollands gezellig met moderne twist
Groot assortiment speciaal biertjes
Elke 2 maanden nieuwe gerechten

Het menu

Groepsdiner

standaard Groeps keuzemenu
Van 12 t/m 20 personen

3 gangen voor €34,50

Voorgerecht

Limburgse uiensoep gegratineerd met oude kaas

Bouillon van shiitake met oosterse groenten

Huisgemaakte kalfsragout onder een dakje van bladerdeeg

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken harderfilet met verschillende structuren van biet, waterkers en mosterd beurre blanc

Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië met atjar en cassave

Zacht gegaard draadjesvlees met gele wortel, creme van zoete aardappel en eigen jus waarin zilverui

Stoofschotel van jackfruit met kikkererwten, champignons en naanbrood

Nagerecht

Koffie met een huisgemaakte truffel

Aaltjes ijscoupe met slagroom en karamel

Luxe groepskeuze menu
Vanaf 12 t/m 20 personen

3 gangen voor €41,50

Voorgerecht

Tataki van rundvlees met krokante aardappelballetjes, rouille en kapperappel

Tartaar van coquille met licht gerookte ribeye en krokante knoflook

Zacht romige burrata van Hollandse buffels met tomaten olie, granaatappel dressing en
dun gesneden boeuf tomaat

Hoofdgerecht

Aaltjes tournedos met aardappeltaart, gegrilde groene asperge en jus van port (+2,50)

Op de huid gebakken harderfilet met verschillende structuren van biet, waterkers en
mosterd beurre blanc

Stoofschotel van jackfruit met kikkererwten, champignons en naanbrood

Nagerecht

Taart van witte chocolade mousse met frambozen compote en hazelnoot

Groepsmenu vanaf 20 personen

3 gangen voor €41,50 / 4 gangen voor €47,50

Voorgerecht

Proeverij van tataki van tonijn met soja parels, wakame, edamame en limoen-soja dressing en steak tartaar met gegrilde brioche en truffelmayonaise

vega optie:

Zacht romige burrata van Hollandse buffels met tomaten olie, granaatappel dressing en dun gesneden boeuf tomaat

Tussengerecht

Bouillon van shiitake met oosterse groenten

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken harderfilet met verschillende structuren van biet, waterkers en mosterd beurre blanc

of

Aaltjes tournedos met aardappeltaart, gegrilde groene asperge en jus van port (+2,50)

vega optie:

Stoofschotel van jackfruit met kikkererwten, champignons en naanbrood

Nagerecht

Smeuige chocoladetaart met bereidingen van fruit en parfait

nl_NLDutch