Traditioneel diner

Oud Hollands gezellig met moderne twist
Groot assortiment speciaal biertjes
Elke 2 maanden nieuwe gerechten

Het menu

Traditioneel diner

Groepskeuze menu
(3 gangen voor €30,50)

Voorgerecht

Pompoensoep met gekruide crème fraîche Limburgse uiensoep gegratineerd met oude Beemsterkaas

Wildragout met bospaddenstoelen onder een krokant dakje van bladerdeeg

Hoofdgerecht

Gegrilleerde zeebrasem, ratatouille en een botersaus met een vleugje citroengras

Zacht gegaard draadjesvlees met krokante schorseneren en crème van winterpeen

Wafel van zoete aardappel met een flan van tomaat, seizoensgroente en schuim van cèpes

Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië

Nagerecht

IJscoupe van de chef met op tafel saucières gevuld met slagroom, chocoladesaus en karamel

Luxe groepskeuze menu
(3 gangen voor €35,50)

Voorgerecht

Salade met soufflé van geitenkaas, gecarameliseerde walnoten en honingmosterddressing

Carpaccio van licht gerookte rund met geroosterde pompoenpitten, Reypenaer balletjes en basilicumdressing

Krokante zalmrol met winterpostelein en pikante mayonaise

Hoofdgerecht

Gebakken heilbotfilet met gesmoorde venkel, rivierkreeftjes en een schuimige schaaldierensaus

Aaltjes ossenhaasbiefstuk in het pannetje met champignons, gecarameliseerde sjalot en eigen jus

Wafel van zoete aardappel, flan van tomaat, seizoensgroente en schuim van cèpes

Nagerecht

Tompouce van weespermoppenparfait met appel en caramelsaus

Warme chocoladetaart met een lopende vulling