Groepsdiner

Oud Hollands gezellig met moderne twist
Groot assortiment speciaal biertjes
Elke 2 maanden nieuwe gerechten

Het menu

Groepsdiner

standaard Groeps keuzemenu
Van 12 t/m 20 personen

3 gangen voor €34,50

Voorgerecht

Limburgse uiensoep gegratineerd met oude kaas

Romige pastinaak en knolsoep met kruidenolie

Huisgemaakte kalfsragout onder een dakje van bladerdeeg

Hoofdgerecht

Gebakken kabeljauw met brandade, stoofgroenten en een beurre blanc saus

Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië met atjar en cassave

Gebakken entrecote met gegrilde asperge en chimichurri

Hartige taart van filodeeg gevuld met spinazie, feta en seizoensgroenten

Nagerecht

Koffie met een huisgemaakte truffel

Aaltjes ijscoupe met slagroom en karamel

Luxe groepskeuze menu
Vanaf 12 t/m 20 personen

3 gangen voor €41,50

Voorgerecht

Tataki van tonijn met soja parels, wakame, edamame en limoen-soja dressing

Smeuige steak tartaar met licht gerookt eigeel, gegrilde brioche en truffelmayonaise

Zacht romige burrata van Hollandse buffels met oerbieten, gerookte amandel, krokante foccacia en basilicumolie

Hoofdgerecht

Gebakken entrecote met gegrilde asperge en chimichurri

Gebakken kabeljauw met brandade, stoofgroenten en een beurre blanc saus

Hartige taart van filodeeg gevuld met spinazie, feta en seizoensgroenten

Nagerecht

Panna cotta van vanille met gekarameliseerde ananas en meringue

Smeuige chocoladetaart met bereidingen van fruit en kokos parfait

Groepsmenu vanaf 20 personen

3 gangen voor €41,50 / 4 gangen voor €47,50

Voorgerecht

Proeverij van tataki van tonijn met soja parels, wakame, edamame en limoen-soja dressing en steak tartaar met gegrilde brioche en truffelmayonaise

vega optie:

zacht romige burrata van hollandse buffels met oerbieten, gerookte amandel, krokante foccacia en basilicumolie

Tussengerecht

Rouleaux van gevogelte met pastinaakcreme, bundelzwammen en een jus van cepes (kan ook vega)

Hoofdgerecht

Gegrilde doradefilet met mini venkel, zeekraal en tomatensalsa

of

gebakken entrecote met gegrilde asperge en chimichurri

vega optie:

hartige taart van filodeeg gevuld met spinazie, feta en seizoensgroenten

Nagerecht

Smeuige chocoladetaart met bereidingen van fruit en parfait

en_GBEnglish