Tot 100 man

Ook voor zakelijke bijeenkomsten
Eigen invulling mogelijk

De mogelijkheden

Als groep dineren bij Aaltje

Diner aan tafel

Bij ons is het mogelijk om met een (grote) groep te komen eten. Uit ervaring hebben wij geleerd dat een
aangepast (iets beperkter) menu het meest efficiënt is. Onze Chefkok kan zich dan concentreren op slechts
een aantal gerechten waardoor iedereen tegelijk een gerecht geserveerd krijgt van uitmuntende kwaliteit.
Voor gezelschappen vanaf 12 gasten serveren wij het keuzemenu. Vanaf 20 tot max 120 gasten serveren
wij een vast samengesteld menu in overleg.

Mocht u andere wensen hebben dan denken wij hierin graag mee.

Walking dinner

Komt u met een (grote) groep maar u wilt liever niet aan gedekte tafels zitten dan kunt u vanaf 20 personen ook kiezen voor een walking dinner. We serveren 6 gerechtjes op klein servies uit in de handen. Deze gerechtjes kunnen uw gasten met een enkel cocktailvorkje of -lepeltje in ongeveer 3 happen eten. Zo houdt u de setting van een borrel maar heeft u toch een goed verzorgd diner.

Lunch

Normaliter zijn wij niet open tijdens de lunch. Voor gezelschappen vanaf 20 personen maken wij hier echter een uitzondering voor. Ideaal voor bedrijven die met een groep willen komen lunchen. Ook krijgen wij vaak groepen die lekker aan het varen zijn en een tussenstop willen maken. U kunt kiezen uit twee typen lunches. De standaard en de luxe variant. Wanneer u andere wensen heeft denken wij hierin graag met u mee.

Borrelen

Wilt u met een (grote) groep komen borrelen en wilt u daar lekkere hapjes bij ? Wij hebben hier speciaal een aantal borrelgarnituren voor samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om de borrelhapjes van de kaart los te bestellen. Wilt u tijdens de borrel uitgebreidere gerechtjes geserveerd hebben op een handzaam servies dan kan dit uiteraard in overleg.

en_GBEnglish