ZAALHUUR WEESP

Achter in het pand heeft Aaltje een zaaltje. Deze ruimte is ingericht in de sfeer van het Café-Restaurant en is geschikt voor verschillende doeleinden zoals een besloten diner, uw bruiloft, borrels en feestavonden of zakelijke bijeenkomsten. Uniek in Weesp!

Voor het definitief reserveren van het zaaltje hanteert Aaltje geen huur maar wel een minimale besteding. Deze hangt af van de dag en het tijdstip. Deze informatie kunt u bij uw reservering opvragen.

Bij het gebruik van de zaal kunt u kostenloos gebruik maken van de beamer,scherm, audio en microfoon.

BESLOTEN DINERS

Voor besloten diners tot 50 personen kunt u perfect terecht in ons zaaltje. De ruimte heeft een aparte bar waar u gezellig een aperitief kunt nuttigen alvorens aan tafel te gaan. U kunt kiezen uit één van onze groepsmenu’s of er voor kiezen met de chef-kok een menu op maat te maken. Het is eventueel mogelijk om het diner te ondersteunen met een livemuzikant of gebruik te maken van onze apparatuur voor beeld en geluid.

BRUILOFTEN

Uw bruiloft is bij ons in goede handen! We kunnen voor uw huwelijksdiner de tafels dekken met wit linnen en zilver bestek. Onze chef-kok stelt samen met u een exclusief huwelijksmenu samen van meerdere gangen. Natuurlijk mag u het zaaltje naar eigen idee versieren in het thema van uw huwelijksdag. Eventueel kunnen we voor u een middagprogramma met taart en bubbels verzorgen op het Stadhuis van Weesp, in de romantische Theetuin of op iedere andere door u gekozen locatie. Wij denken graag met u mee om van de belangrijkste dag van uw leven een bruiloft te maken die uw gasten zich nog lang als zeer geslaagd zullen herinneren.

BORRELS & FEESTEN

Als de tafels en stoelen aan de kant gaan kunnen er in onze zaal tot 100 gasten gezellig borrelen of uitbundig dansen. Er zullen dan statafels geplaatst worden en eventueel zal er voor passende verlichting gezorgd worden. Het is mogelijk om met uw eigen apparatuur draadloos in te loggen op ons netwerk. Hierdoor geniet u van uw eigen favoriete muziek. Ook kunt u, via onze beamer, een film of foto’s aan het gezelschap tonen. Eventueel is het mogelijk om een podium op te stellen voor livemuzikanten.

VERGADERINGEN & PRESENTATIES

Ook zakelijk kunt u bij ons perfect terecht. We kunnen een opstelling maken met een lange tafel, de tafels in blokvorm zetten of de stoelen in een theateropstelling. In alle opstellingen heeft u goed zicht op het podium en het projectiescherm. U kunt met uw eigen laptop inloggen op ons draadloze netwerk en zo gebruik maken van onze moderne faciliteiten voor beeld en geluid. Natuurlijk verzorgen we tijdens de vergadering koffie en thee met huisgemaakte Weespermoppen en mineraalwater. Tussendoor kunnen we u een passende lunch serveren of naderhand een ontspannen diner in ons Café-Restaurant of op het zonnige terras.

Reserveren voor een Groep?

Menu voor Groepen
Voor gezelschapen vanaf 15 gasten serveren wij bij voorkeur één van onze keuzemenu’s. Mocht u andere wensen hebben dan denken wij hierin graag mee.

Groepskeuzemenu

English Menu

Luxe Menu voor Groepen

Voor gezelschapen vanaf 15 gasten serveren wij bij voorkeur één van onze keuzemenu’s. Mocht u andere wensen hebben dan denken wij hierin graag mee.

Luxe Diner voor Groepen

Luxury Diner voor Groups – English Menu

Luncharrangement

Voor gezelschappen vanaf 20 personen gaan wij speciaal open tijdens de lunch. U kunt kiezen uit twee type lunches. Wanneer u andere wensen heeft denken we hierin graag met u mee.

Lunches voor Groepen

Borrelarrangement

Voor borrels met een groter gezelschap hebben we een aantal borrelgarnituren samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om de borrelhapjes van de kaart los te bestellen. Wilt u tijdens de borrel uitgebreidere gerechtjes geserveerd hebben op een handzaam servies dan kan dit uiteraard in overleg.

Borrelhapjes voor Groepen

Catering

Aaltje verzorgd regelmatig diners en evenementen op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden. We komen bij gasten thuis of op het bedrijf maar er zijn ook een aantal karakteristieke locaties in Weesp waar we regelmatig cateren. Voorbeelden hiervan zijn: de Theetuin. De Laurentus Kerk, De van houten kerk.