Menukaart
Het menu
Onze specialiteiten
Borrelhapjes
Zalm, haring en paling op toast
€9,75
Plankje verschillende soorten worst
€8,50
Bitterbal per stuk
€0,85
Kreeftkroket per stuk
€1,50
Rucola-kaaskroket per stuk
€1,25
Oudekaasstengel per stuk
€0,95
Brood
Ons brood wordt door bakkerij Mühl gebakken met volkorenmeel van de molen De Vriendschap, Trippel Bier van Wispe en een snufje Van Houten cacao. Wij serveren het brood met roomboter en tuinkruidendip
€4,00
Voorgerechten
Limburgse uiensoep gegratineerd met oude Beemsterkaas
€6,50
Romige soep van Zaanse mosterd met uitgebakken spekjes
€7,50
Huisgemaakte kaassoufflé van geitenkaas met rode biet, kruidensla en stroop van Aceto Balsamico
€9,75
Kalfsragout met bospaddenstoelen onder een krokant dakje van bladerdeeg
€10,00
Steak tartaar met gegrilde brioche en mayonaise van Piment d’Espelett
€10,50
Ceviche van zeebaars met een tartaartje van haring en gepofte puntpaprika
€10,50
Borrelhapjes
Zalm, haring en paling op toast
€9,75
Plankje verschillende soorten worst
€8,50
Bitterbal per stuk
€0,85
Kreeftkroket per stuk
€1,50
Rucola-kaaskroket per stuk
€1,25
Oudekaasstengel per stuk
€0,95
Brood
Ons brood wordt door bakkerij Mühl gebakken met volkorenmeel van de molen De Vriendschap, Trippel Bier van Wispe en een snufje Van Houten cacao. Wij serveren het brood met roomboter en tuinkruidendip
€4,00
Voorgerechten
Limburgse uiensoep gegratineerd met oude Beemsterkaas
€6,50
Romige soep van Zaanse mosterd met uitgebakken spekjes
€7,50
Huisgemaakte kaassoufflé van geitenkaas met rode biet, kruidensla en stroop van Aceto Balsamico
€9,75
Kalfsragout met bospaddenstoelen onder een krokant dakje van bladerdeeg
€10,00
Steak tartaar met gegrilde brioche en mayonaise van Piment d’Espelett
€10,50
Ceviche van zeebaars met een tartaartje van haring en gepofte puntpaprika
€10,50
Hoofdgerecht
Aaltjes hoofdgerechten worden geserveerd met een klein bordgarnituur, maar zonder bijgerechten. Bijgerechten kunt u gezellig delen met uw gezelschap, hierdoor eet u alleen wat u echt lekker vindt.
Vis
Gebakken Kabeljauw met een laagje van kruidige rugspek, gesmoorde bimi en een schuim van schaaldieren
€18,00
Vispotje van tongfilet met schelpdieren en snijbonen
€17,50
Vis van het seizoen in boter gebakken
Dagprijs
Vlees
Op het karkas gebraden boerderijkip met een gekonfijt boutje, uiencompote en jus van eekhoorntjesbrood
€17,50
Hollandse dikbilsteak van de lavagrill met verse seizoensgroenten en een koud tuinkruidensausje
€18,50
Aaltjes ossenhaasbiefstuk in het pannetje met champignons, gecarameliseerde sjalot en eigen jus (170 gram / 250 gram)
€18,95 / €25,50
Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië (3 stokjes)
€14,95
Zacht gegaard draadjesvlees met crème van pastinaak, een rolletje van gestoofde groene kool met een heerlijke zilverui jus
€15,95
Vegetarisch
Quiche van bospaddenstoelen met gesmoorde groenten, een krokantje van kaas en crème van uien
€16,25
Hollandse kaasfondue met rauwkost en stokbrood
€17,25
Bijgerechten
Huisgemaakte friet met dito mayonaise
€4,00
Aardappelgratin
€4,25
Prei à la crème
€4,00
Witlof met ham en kaas uit de oven
€4,50
Warme appelcompote
€2,50
Oma’s salade
€4,25
Kindermenu
Kinderossenhaas met friet en appelmoes
€11,50
Een stokje kipsaté met friet en appelmoes
€7,50
Kabeljauw met friet en appelmoes
€9,25
Warme snack uit de frituur met friet en appelmoes
€6,50
Pannenkoek met stroop en poedersuiker
€6,50
Hoofdgerecht
Aaltjes hoofdgerechten worden geserveerd met een klein bordgarnituur, maar zonder bijgerechten. Bijgerechten kunt u gezellig delen met uw gezelschap, hierdoor eet u alleen wat u echt lekker vindt.
Vis
Gebakken Kabeljauw met een laagje van kruidige rugspek, gesmoorde bimi en een schuim van schaaldieren
€18,00
Vispotje van tongfilet met schelpdieren en snijbonen
€17,50
Vis van het seizoen in boter gebakken
Dagprijs
Vlees
Op het karkas gebraden boerderijkip met een gekonfijt boutje, uiencompote en jus van eekhoorntjesbrood
€17,50
Hollandse dikbilsteak van de lavagrill met verse seizoensgroenten en een koud tuinkruidensausje
€18,50
Aaltjes ossenhaasbiefstuk in het pannetje met champignons, gecarameliseerde sjalot en eigen jus (170 gram / 250 gram)
€18,95 / €25,50
Saté ajam naar recept van Jordi’s oma uit Nederlands-Indië (3 stokjes)
€14,95
Zacht gegaard draadjesvlees met crème van pastinaak, een rolletje van gestoofde groene kool en jus waarin zilverui
€15,95
Vegetarisch