Aaltje was in 1803 de allereerste Amsterdamse keukenmeid die op het idee kwam om haar recepten te bundelen. Hiermee was het eerste kookboek van Nederland geboren, hartstikke handig voor andere keukenmeiden. Het boek is later nog talloze malen herdrukt en eindeloos verbeterd. Dit kookboek is vaak als symbool gezien voor de nieuwe weg die de Nederlandse kookkunst langzaam maar zeker insloeg.

Aaltje
Aaltje
Aaltje

Menu

Kerstmenu 2019

Groepen

Menu voor Groepen

Voor gezelschappen vanaf 15 gasten serveren wij bij voorkeur één van onze keuzemenu’s. Mocht u andere wensen hebben dan denken wij hierin graag mee.

Groepskeuzemenu

Groups Dinner Menu – English

 

Luxe Menu voor Groepen

Voor gezelschappen vanaf 15 gasten serveren wij bij voorkeur één van onze keuzemenu’s. Mocht u andere wensen hebben dan denken wij hierin graag mee.

Luxe Diner voor Groepen

For groups of more than 15 people we prefer to serve one of our choice menu’s.

Luxury Diner for Groups

Luncharrangement

Voor gezelschappen vanaf 20 personen gaan wij speciaal open tijdens de lunch. U kunt kiezen uit twee typen lunches. Wanneer u andere wensen heeft denken we hierin graag met u mee.

Lunches voor Groepen

Borrelarrangement

Voor borrels met een groter gezelschap hebben we een aantal borrelgarnituren samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om de borrelhapjes van de kaart los te bestellen. Wilt u tijdens de borrel uitgebreidere gerechtjes geserveerd hebben op een handzaam servies dan kan dit uiteraard in overleg.

Borrelhapjes voor Groepen

Catering

Aaltje verzorgt regelmatig diners en evenementen op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden. We komen bij gasten thuis of op het bedrijf maar er zijn ook een aantal karakteristieke locaties in Weesp waar we regelmatig cateren. Voorbeelden hiervan zijn: zijn: De Theetuin, De Grote Kerk, De Van Houtenkerk.